Pàgina inicial/Mascareta de Roba amb HeiQ Viroblock
Mascareta de Roba amb HeiQ Viroblock2021-01-20T15:28:02+00:00
Ginesta-Vera-Viroblock-eficac-SarsCov2-Covid19-Destrucció

* M.J. (2020) Report on “Viral Stability and Persistence of SARS-CoV-2 on Treated Material”. Doherty Institute for Infection and Immunity, Australia

Mascareta Ginesta Vera amb tecnològica suïssa textil HeiQ Viroblock, provada efectivament contra el SARS-CoV-2 en instituts independents de tercers de virologia.

Les nostres mascaretes han estat tracatades amb la tecnología HeiQ Viroblock que ofereix protecció contra els microbis i germens. El teixit tractat és resistent i deteriora per contacte els microbis i germens. Combina la tecnologia de plata antimicrobiana especialment dissenyada per HeiQ Viroblock i utilitza la tecnologia de vesícules com a reforç per a una eficàcia ràpida i robusta. Aquesta mascareta està tractada amb biocida. Ingredient Actiu: Clorur de Plata.

Mascaretes amb teixit certificat Aitex UNE0065:2020. Fabricació catalana amb tecnologia suïssa certificada. Les nostres mascaretes de doble capa ofereixen no només protecció bilateral EFB ~96%, sinó també la ofereixen una protecció efectiva contra gèrmens i microbis contaminants, la mascareta s’auto-higienitza en minuts sense necessitat de desinfectar-la per altres mitjans. També són hipoal.lergèniques i no irriten la pell. Porten tracatament Anti Olors per evitar les males olors causades per la suor i l’exhalació de la respiració.

Les característiques de les mascaretes Ginesta Vera amb la tecnologia suïssa textile HeiQ Viroblock:

 • Hidròfugues: repel l’aigua i bloqueixa les gotes de fluids infecciosos, actuan com una barrera de protecció eficaç en un EFB del 96%.
 • Biocida amb Ingredient Actiu de Clorur de Plata: Les nostres mascaretes han estat tracatades amb la tecnología HeiQ Viroblock que ofereix protecció contra els microbis i germens. El teixit tractat és resistent i deteriora per contacte els microbis i germens. Combina la tecnologia de plata antimicrobiana especialment dissenyada per HeiQ Viroblock i utilitza la tecnologia de vesícules com a reforç per a una eficàcia ràpida i robusta.
 • Anti-olor: la propietat bactericida de la tecnologia HeiQ Viroblock evita la proliferació de les bactèries pròpies de l’exhalació i de la suor, evitant les males olors mentre vesteixes la mascareta.
 • Auto-Higienitzant: Redueix dràsticament la contaminació de la mascareta per microbis i gèrmens. Els productes tractats s’autohigenitzen.
 • Sostenibilitat: La tecnologia HeiQ Viroblock és respetuosa amb el medi ambient, HeiQ Viroblock només utilitza ingredients reciclats i de base bio. És compatible amb EU REACH i EUA FIFRA, certificada OEKOTEX®, ZDHC i bluesign® homologat. Els articles tèxtils tractats compleixen les normes BPR de la UE i els EUA EPA.
 • Test de la Pell:  Hipoal.lergèniques i compatible amb la norma BPR (Biocid Products Regulations) passant amb èxit els tests de la irritabilitat de la pell.
 • Ajust Facial de màxim confort testat en un 93% que inclouen pinça nasal i gomes ajustables per millor adaptabilitat facial.
 • Durabilitat: +30 rentats (7,5 mesos amb 1 rentat setmanal).
ll
l

Disponible en 3 talles per un millor ajust.
Talla S – 15 cm* d’amplada, per nens de 3 a 8 anys. No porten pinça nasal per prevenció, si es vol amb pinça es pot demanar i us ho posem.
Talla M – 17 cm* d’amplada, per dones i nens +9 anys
Talla L – 19 cm* d’amplada, per homes o cares amples
Possibilitat de fer talles XL a XXXL sota comanda.
* Les mides són aproximades i poden variar uns milímetres per temes de la costura a mà.

L’enviament és gratuït a Sant Cugat del Vallès. Pel reste de localitats les despeses són 4€ per enviament. Entrega entre 10h i 72h, un cop realitzeu la comanda per Whatsapp us informarem del termini d’entrega per la vostra localitat. Estem oberts per whatsapp els 7 dies de la setmana, de dilluns a diumenge pots fer-nos la teva comanda.

INFORMACIÓ TÈCNICA

Mascareta Doble Capa:
Una Capa externa 100% cotó que embelleix la mascareta i una capa interna de teixit 100% cotó tractat amb tecnologia HeiQ viroblock, hidròfug i antibacterià. És un teixit hipoal.lergènic, transpirable, de fàcil respirabilitat i amb un grau de protecció bilateral del 96% destruïnt bacteris, microbis i gèrmens en contacte amb el teixit. Es pot rentar 30 vegades amb sabó neutre i sense que les seves propietats s’alterin.

És una mascareta ultra lleugera que permet fàcil respiració, ~<40 Pa/cm² segons normativa EN14683. Està indicada per persones que busquin un alt nivell de protecció i desinfecció inmmediata davant la SARSCov2 de la covid19 i d’altres virus i bacteris. Apte per professionals que desenvolupen feines de contacte amb persones, professors, mestres, professionals de l’estètica, perruqueries, fisoterapeutes, professionals de cara al públic, per espais tancats, per mitjanes i grans empreses, també són recomanables per assistir a esdeveniments, usuaris del transport públic i per esportistes indoor i outdoor.

MÈTODES RECOMANAT DE RENTAT

 1. – Rentar a mà o màquina màxim a 40º amb sabó neutre
 2. – Asecar totalment dintre de les 2h posteriors al rentat. Assecadora (programa delicat) o a l’aire lliure
 3. – Planxar per les dues cares a 150 º en sec per activar el biocida.

Les nostres mascaretes estàn testades i compleixen la nova normativa UNE-0065, així com les normatives anteriors nacionals i les Directrius Europees de Productes Sanitaris CEE/93/42.

Un cop adquirides i per motius d’higiene i prevenció de contagis, les mascaretes no es poden canviar.

Fem mascaretes per empreses, podem posar el vostre logo o amb l’estampat de tela que ens  us agradi. No hi ha mínim de quantitat requerida, tenim preus especials per compres de volum.

Les nostres mascaretes mb HeiQ viroblock són:

 • Confecció i Fabricació Nacional
 • Nivell de Protecció EFB 96%
 • Aquestes mascaretes estàn protegides per la tecnologia suïssa HeiQ Viroblock, una avançada tecnologia antimicrobiana que redueix drasticament la contaminació de la mascareta per microbis i gèrmens. Ha estat tractada amb biocida: clorur de plata
 • Tractament AntiOlors, eliminen les bacteries pròpies de la suor i de l’exhalació al respirar causant de les males olors.
 • Auto-higienitzant en minuts contra microbis i gèrmens. Aquesta mascareta està tractada amb biocida. Ingredient Actiu: Clorur de Plata.
 • Màxim Confort. Ajust Facial Testat 93%. Inclouen pinça nasal i reguladors per les gomes.
 • Higiènica i Reutilitzable
 • Aptes per Rentar-se més de 30 Vegades amb Sabó Neutre
 • Hidròfugues Bidireccionals, Barrera Contra Gotes de Saliva
 • Antibacterianes contra virus i bacteris.
 • Teixit Cotó 100% certificat per iOAEKO TEXT STANDARD 100
 • Transpirables i Ultra-Lleugeres
 • Hipoalergèniques, no irriten la pell
 • Pràctiques

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top